Predsednik kluba i trener u gimnastičkom klubu „Pobednik“ prof Zoran Vranov završio je Fakultet Fizičke kulture u Beogradu i diplomirao na predmetu sportska gimnastika sa ocenom 10.

Iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u praksi i dobro ostvaren kontakt sa velikim brojem članova kluba, jednako mlađim i starijim generacijama.

Oko dve godine prof Zoran Vranov radio je na fakultetu kao demonstrator na predmetima sportska gimnastika i antropomotorika, približavajući studentima na sebi svojstven način ove discipline.

Znanje i iskustvo, pomogli su mu da pedagoškom metodom upozna ljubitelje gimnastike sa ovim izvanrednim vidom sporta koji u našoj zemlji poprima sve pozitivnije utiske.

Kao profesionalni kaskader, sa preko 20 godina iskustva, prof Zoran Vranov je odabrao akrobatiku kao svoju specijalnost, u čijim vratolomijama i dan danas uživa sa jednakom strašću, kao na početku svoje karijere.

Više puta je osvojio prvo mesto na prvenstvima širom sveta i zadivio publiku svojim umećem. Takođe dvostruki je svetski prvak u kaskaderstvu.

Stalno prisutan na lokaciji Sajam.