KONTAKT ADRESA: draksimovic.miki@gmail.com

SPORTSKA KARIJERA

Sportskom gimnastikom počeo je da se bavi u osnovnoj školi, u okviru školske sekcije.

Aktivno bavljenje sportskom gimnastikom, a kasnije i uspešnu i dugogodišnju takmičarsku karijeru, koja je obilovala dobrim rezultatima i mnogobrojnim odličjima na velikom broju turnira i državnih prvenstava tadašnje SFR Jugoslavije.

Reprezentativac, sportista nacionalnog ranga, sa dvanaest godina sportskog radnog staža, višestruki prvak Srbije u svim kategorijama...neki su od rezultata ostvarenih za klubove za koje je takmičio.

Klubovi u kojima je trenirao i za koje je nastupio su: GK Beograd- Lazarac; GK Partizan- Senjak; GD Palilula-Soko Štark.

TRENERSKA KARIJERA

Višedecenijska bogata trenerska karijera, otpočela je 1984 godine. Iznedrila je mnogo brojne kvalitetne takmičare, državne prvake (ekipne i pojedinačne), reprezentativce SR Jugoslavije, Srbije, sa kojima je indirektno (članovi reprezentacije) lii direktno kao trener reprezentacije, učestvovao na svim velikim međunarodnim takmičenjima: Balkanske igre; Mediteranske igre; Evropsko prvenstvo; Olimpijske igre mladih (EYOF); Svetski kupovi; Svetska prvenstva.

Nekada uspešni takmičari sa kojima je radio su sada uspešni treneri u klubovima u kojima sada rade i prenose svoja znanja na mlade sportiste.

Na osnovu ostvarenih rezultata poseduje licencu zaslužnog trenera sportske gimnastike.

Sudija je nacionalnog ranga u muškoj sportskoj gimnastici.

UČEŠĆE U STRUČNIM I UPRAVLJAČKIM ORGANIMA

  • Stručni odbor GSS (gimastički savez Srbije)
  • Stručni odbor GSB (gimnastički savez Beograda)
  • Predsednik GSB
  • Sportski direktor GK Pobednik