SPORTSKI ROĐENDANI


U životu svakog mališana, proslava rođendana je jedan od najvažnijih događaja koji se tokom cele godine sa velikim nestrpljenjem iščekuje.

Deca naime najviše maštaju o poklonima koje će dobiti, pitaju se da li su bila dovoljno dobra i ispunila Vaše uslove koje ste im postavili kako biste im organizovali nezaboravnu rođendansku žurku.

Vi kao roditelj naravno imate druge brige na pameti. Potrebno je sve organizovati na vreme, uručiti rođendanske čestitke, pronaći adekvatno mesto za proslavu, napraviti ili kupiti rođendansku tortu i odabrati poklon za slavljenika. Niti malo lak zadatak, ali jedan od omiljenih svakom roditelju koji želi da usreći svoje dete. Vremena su se znatno promenila u odnosu na period kada ste i sami bili dete, zar ne? Rođendani se u najvećoj meri, sem kada je možda reč o novorođenčetu, ne slave kod kuće.

Veliki broj kreativno uređenih igraonica i rođendaonica za decu, pruža mogućnost kako deci tako i roditeljima da uživaju u proslavi rođendana koja je pred njima. Međutim ukoliko je Vaše dete kako svoj rođendan, tako i rođendan svoje braće, sestara i drugara u vrtiću ili školi više puta slavilo u jednom takvom prostoru, isto je verovatno postalo zasićeno ponudom igraonica i rođendaonica širom grada.

Kako bisite Vašem mališanu izmamili osmeh na licu i omogućili da svoj rođendan proslavi u zanimljivom okruženju predlažemo Vam sportski rođendan u Gimnastičkom klubu Pobednik. Podređen mališanima različitog uzrasta GK Pobednik će svim klincima i klincezama omogućiti da se dobro zabave i ujedno upoznaju sa jednim vidom gimnastike – ritmičkom gimnastikom.

Ritmička gimnastika je posebno popularna među devojčicama. Ista predstavlja najbolji način da Vaša mala princeza postane okretna i spretna, kao i da razvije ljubav prema sportu. Za razliku od klasičnih rođendanskih zabava, sportski rođendani su dobra prilika da se deca rekreiraju, razviju sportski duh i upoznaju sa nekim novim vidom sporta, za koji možda do sad nisu ni znali da postoji.

Stručni trenerski tim sa višegodišnjim iskustvom pobrinuće se da svi mališani pre svega budu bezbedni tokom sportskog rođendana, kao i da aktivno učestvuju i uživaju u aktivnostima koje su za njih planirane. Čak i ukoliko Vaše dete nikada nije imalo dodirnih tačaka sa ritmičkom gimnastikom, ne treba da brinete. U istu je veoma lako zaljubiti se i pronaći svoje mesto.

Celokupnu organizaciju sportskog rođendana možete da poverite stručnom timu GK Pobednik. Vama, kao roditeljima biće sugerisano koja vrsta hrane i pića je dozvoljena za unošenje u prostorije kluba, kako bi se izbegla mogućnost oštećenja skupe opreme. Bezbednost kako Vašeg deteta i njegovih drugara, tako i dece koja treniraju na spravama u GK Pobednik, nam je na prvom mestu.

Cena rođendana iznosi 150 evra za 2h, dok je cena za članove kluba 130 evra.