Triko muški za Gimnastiku

Cena: Triko 3000 din, Šorc 700 din
Cena: Triko 3000 din, Pantalone 1300 din
Cena: Triko 3000 din, Pantalone 1300 din

Kako bi sebi omogućio postizanje izvanrednih rezultata, svaki gimnastičar mora posedovati odgovarajuću gimnastičku garderobu. Nezaobilazni deo iste je muški gimnastički triko koji se pravi od kvalitetnih elastičnih materijala, zahvaljujući kojima je gimnastičar u mogućnosti da sa lakoćom demonstrira svoje znanje i umeće bez osećaja sputanosti. Izuzetno je važno da muški triko po svojim dimenzijama savršeno pristaje gimnastičaru i da prati obrise njegovog tela.

Postoje dve vrste muških trikoa, sa šorcem i gimnastičkim pantalonama, koje gimnastičar bira u zavisnosti na kojoj spravi vežba. Na vratilu, konju sa hvataljkama, razboju i krugovima vezba se u trikou i gimnastickim pantalonama a na preskoku i parteru se vežba u trikou i šorcu. Izrađen od rastegljivog streča, muški triko gimnastičaru daje potpunu slobodu i mogućnost da postigne bolje rezultate. Gimnastičarima je na raspolaganju široka paleta boja i kombinacija istih u kojima mogu pronaći muške trikoe.

Gimnastički muški triko se po želji može kombinovati sa pantalonama i šorcem, u zavisnosti od tipa vežbe koja se izvodi i toga u čemu se gimnastičar prijatno oseća. Pored svoje osnovne funkcionalnosti muški triko doprinosi elegantnijem i izražajnijem izgledu gimnastičara pri izvođenju svake vežbe, uz suptilno naglašavanje muskulature njegovog tela i gracioznosti njegovih pokreta.

Naš klub Pobednik ima svoju kombinaciju boja i tri modela koji se mogu naručiti a šije se u standardnim konfekcijskim veličinama (6, 8, 10, 12, 14, S, M, L ) i na kraju brendira logom kluba.

Muški triko se sastoji iz tri dela - triko u sublimaciji bez rukava, šorc i gimnastičke pantalone - sve je brendirano logom našeg kluba.

Cena muškog gimnastickog kompleta je 5000 dinara.

Triko 3000 din

Pantalone 1300 din

Šorc  700 din

Naručuje se preko sajta, kod Vašeg trenera ili slanjem SMS-a na broj našeg kluba 0658555222; od podataka nam treba: ime i prezime, lokacija na kojoj trenirate, veličina trikoa i model trikoa 1, 2 ili 3.