Triko ženski 1

Cena: Triko 3000 din

Triko ženski 2

Cena: Triko 3000 din

Triko ženski 3

Cena: Triko 3000 din

Triko ženski za gimnastiku


Neizostavni deo uspešnog bavljenja gimnastikom jeste kvalitetna garderoba koja prati liniju tela gimnastičarki i pomaže im u postizanju neverovatnih rezultata. Ženski triko za sportsku gimnastiku izrađuje se od elastičnih tkanina, koje gimnastičarkama omogućavaju veliki raspon pokreta i savitljivost na zavidnom nivou. Ono što karakteristiše materijal od kog se pravi ženski triko je sposobnost negužvanja, velika izdržljivost i veoma jednostavno održavanje.

Najveći broj gimnastičarki opredeljuje se za nošenje trikoa sa rukavima, iako se u ponudi mogu pronaći i modeli bez rukava. Ženski trikoi sa otvorenim leđima i ukrštenim tankim bretelama, samom modelu daju elegantan i nežan izgled. Funkcija ženskog gimnastičkog trikoa je da doprinese gracioznom izgledu gimnastičarke i naglasi njene snažne mišiće duž celog tela.

Pri izboru trikoa gimnastičarka prvenstveno mora da obrati pažnju na to da se u istom oseća prijatno i komforno pri izvođenju svih gimnastičkih pokreta. Široka paleta najraznovrsnijih boja i kombinacija istih, u kojima se mogu pronaći ženski trikoi, omogućava gimnastičarki da izrazi svoju kreativnost i svojim izborom upotpuni kompoziciju koju izvodi.

Naš klub Pobednik ima svoju unikatnu kombinaciju boja i modele koji se mogu naručiti a šije se po standardnim konfekcijskim veličinama (6, 8, 10, 12, 14, S, M, L ) i na kraju se brendira logom kluba.

Ženski triko se radi u tri različita dizajna za sada bez rukava a kasnije i sa rukavima i šorcom.

Trikoi se mogu probati u klubu (tražiti treneru) i tako možete izabrati odgovarajuću veličinu.

Cena trikoa koji je rađen u sublimaciji i sa logom našeg kluba je 3000 din.

Naručuju se preko sajta, kod trenera ili sms na br 0658555222; sa sledecim podacima: ime i prezime, lokacija kluba gde trenirate, velicina trikoa i model 1, 2 ili 3.