Iznajmljivanje trambolina


Zaljubljenicima u avanture, visine, letove i skokove, pružamo jedinstvenu mogućnost iznajmljivanja tramboline, po veoma pristupačnim cenama. Svima Vama koji ste oduvek želeli da znate kakav je osećaj naći se u bestežinskom stanju, visoko iznad zemlje, uz mogućnost izvođenja najrazličitijih akrobacija, nudimo malu i veliku trambolinu, u čijim skokovima ćete uživati.

Namenjene deci i odrslima, naše tromboline predstavljaju pravi izazov za sve one koji žele da potroše višak energije, uživaju u okretima, premetima i naletu adrenalna u krvi.

Na raspolaganju Vam je naša velika trambolina dimenzija 530cm x 305cm (5.3m x 3.05m) a visine 115cm, kao i mala trambolina 150 x 150cm koja uglavnom služi samo za odskok sa nje.

U našem posedu nalazi se najkvalitetnija mala trambolina na svetu marke DORADO koja može da odbaci pojedinca čak neverovatnih do 5-6m u vis.

Nezamisliv broj mogućnosti kada su u pitanju skokovi, salta i okreti u vazduhu, pružaju Vam tramboline iz naše ponude, koje možete rekreativno ili sportski koristiti.

Budući da mogu da izdrže veliku težinu, moći ćete opušteno da skačete po njima i izvodite sve željene akrobacije u vazduhu.