Ranac

Cena: 2.950,00 RSD

Plava veća flašica

Cena: 1.950,00 RSD

Bela manja flašica

Cena: 1.500,00 RSD

Dodatna oprema za gimnastiku

Pored osnovne opreme, u ponudi su i ranci i flašice sa obeležjima kluba.

Ranac je izrađen od visokokvalitetnog poliestera, što ga čini izdržljivim i otpornim za svakodnevnu upotrebu. Deca su neumorna, pa smo osigurali da ovaj ranac može da izdrži sve njihove avanture. Materijal je takođe lak za održavanje, čime se olakšava čišćenje i očuvanje izgleda ranca. Sa dimenzijama od 42x34x10 centimetara, ovo je idealan izbor za organizaciju i nošenje svih potrebnih stvari na treninge i takmičenja.

Bela flašica-termos sa kapacitetom od 260 ml je savršene veličine za decu koja treniraju u Gimnastičkom Klubu Pobednik. Dovoljno je prostora da se drži dovoljno vode za hidrataciju tokom treninga, ali i da se lako stavi u sportsku torbu ili ranac i da ne zauzima mnogo mesta. Dimenzije flašice su 6,7 cm u prečniku i 20,5 cm visine, što je idealna veličina za male gimnastičare.

Plava flašica-termos ima optimalnu zapreminu od 500 ml, što je dovoljno da vaše dete održava hidrataciju tokom celog treninga. Bez obzira da li treniraju gimnastiku, trčanje ili druge sportske aktivnosti, ova flašica će osigurati da imaju dovoljno vode pri ruci. Dimenzije flašice su 6,8 cm u prečniku i 25,5 cm visine. Njena ergonomska konstrukcija omogućava lako držanje i jednostavno stavljanje u sportsku torbu ili ranac.