Sjajan uspeh naših gimnastičarki na Prvenstvu Srbije-C


 

Na Prvenstvu Srbije-C u ritmičkoj gimnastici, održanom 9. juna, naše gimnastičarke su ostvarile sjajne rezultate, ističući se u konkurenciji i donoseći ponos našem klubu.

Mila Mitić (2018. godište) je svojim prvim nastupom osvojila treće mesto, pokazavši izuzetan talenat i predanost sportu. Ovaj rezultat je izuzetno značajan s obzirom na njeno prvo učešće na ovakvom takmičenju.

U kategoriji 2017. godišta, Dimitra Brdarević je zauzela osmo mesto, pokazujući stabilnost i veštinu. Takmičarke iz 2016. godišta su takođe postigle zapažene rezultate: Nina Božović je osvojila treće mesto, dok su Srna Cvetković, Lenka Živković i ostale članice ekipe ostvarile solidne plasmane. Ekipno, 2016. godište je zauzelo treće mesto.

Takmičarke iz 2015. godišta, predvođene Đurđom Mitić koja je zauzela peto mesto, takođe su ostvarile značajne rezultate. Lena Stošić, Katarina Ljubojević, Zoi Takas i Tatjana Alilomov pokazale su veliki trud i zalaganje. Ekipno, 2015. godište je osvojilo treće mesto.

Iskra Đurković (2014. godište) je zauzela šesto mesto, dok su Tamara Ilić i Ema Lukić takođe postigle dobre rezultate. Nada Gaon iz 2012. godišta je zauzela jedanaesto mesto u vežbi sa obručem, pokazavši veliku posvećenost i potencijal.

Ovi sjajni rezultati su plod marljivog rada naših gimnastičarki i stručnog vođenja njihovih trenera. Čestitamo svim takmičarkama na izuzetnim rezultatima i zahvaljujemo se njihovim trenerima na predanom radu i podršci.

Veliko hvala roditeljima na kontinuiranoj podršci i verovanju u svoje devojčice. Ponosni smo na sve naše gimnastičarke i radujemo se njihovim budućim uspesima na takmičenjima.

Čestitamo još jednom svim takmičarkama i njihovim trenerima na izvanrednim postignućima na Prvenstvu Srbije-C!