Vesti

 

Od 01.09. radimo smanjenim kapacitetima u terminima kao sto pise na stranici sa terminima.

Od 06 jula klub ne radi zbog prevelikog rizika od Korone. Radicemo samo individualne treninge po potrebi. 

Grupe sa Nbgd i Zemuna pocinju od utorka 19-og Maja u Goce Delceva 38 kod okretnice 16. Uto i cet 18-19h deca do 7 god a od 19-20h deca preko 7 god.

Zbog vanrednog stanja, prekidamo treninge u klubu do prestanka istog. Ko je uplatio punu clanarinu, prenecemo polovinu na prvi sledeci radni mesec, ko jos nije uplatio - treba da uplati pola mesecne clanarine. Primer uplatnice imate na baneru desno.

Klub ne radi do 9 januara. Lokacija Tas pocinje 8 januara. 

Od 15 okt do 01 nov je pauza zbog sajma knjiga, to je jedini sajam za koji moramo da se pomeramo svake godine. Nadali smo se da cemo dobiti zamenski halu 5 ali je ipak renoviraju pa nista od nje. Ostatak clanarine (ko je platio celu) prenosimo na novembar.

Lokacija Sajam danas 08.10.2019. ne radi - nadoknadicemo ovaj termin.

 Poceli smo sa treninzima na svim lokacijama u isto vreme.

 Klub nece raditi od velikog petka do 3 maja. (Osim nekih takmicarskih grupa).

Promenili smo skolu na Vracaru, sada smo u ulici Hadzi Milentijeva 70. OS. Svetozar Markovic.

 Od 1 novembra ponovo krecemo sa treninzima na Sajmu.

Od 15 oktobra do 1 novembra necemo imati treninge na lokaciji Sajam zbog sajma knjiga - to je jedini sajam za koji se mi pomeramo u toku godine. Sledecu clanarinu umanjujemo za 50%.

Od danas na nasem sajtu mozete pogledati i naruciti triko naseg kluba u folderu GIMNASTICKA OPREMA

 VAZNO!

НЕРАДНИ ДАНИ КЛУБА СУ:

-Ускршњи празници: почев од великог петка закључно са другим даном Ускрса (od 06. do 10 aprila).

 

Od 31.12.2017. do 09.01.2018. necemo imati treninge zbog novogodisnjih praznika.                SRECNA VAM NOVA GODINA!!!

Lekarski pregled ko nije uradio u nasem klubu - moze uraditi u tri ordinacije u Beogradu, pozvati ovaj br za informacije: 063 4300 470

Pogledajte nasu halu iz drugačije perspektive...  https://youtu.be/igh75aQB2Gs

Pozivamo sve zainteresovane utrenirane sportiste (muske i zenske) na takmicenje u snazi (zgibovi, sklekovi, trbusnjaci, propadanja za 1 minut i penjanje uz konopac iz sedece pozicije) u nasem gimnastickom centru na sajmu u hali 4 u nedelju u 13h. (10 jul 2016)

Kategorije:
 
10-14 god
14-18 god
18-25 god
25-40 god
preko 40 god
Da vidimo ko je taj koji je najspremniji.
Ucesce je ovaj prvi put besplatno.
Nema potrebe da se prijavljujete mada je pozeljno...
 
Lokacija Sajam radi celog leta pa ko zeli i ima mogucnosti - moze se prebaciti i trenirati celog leta dok ponovo ne krenemo na svim lokacijama.

Od marta krecemo sa ritmickom gimnastikom pored lokacija na sajmu i na lokacijama u Zemunu i Olimpu. 

Sumirajuci rezultate za proteklu takmicarsku 2015. godinu, mozemo konstatovati da je ova takmicarska godina obilovala odlicnim rezultatima koje su ostvarili takmicarinaseg kluba. Takmicari muske sportske gimnastike su u 2015. godini postali ekipni prvaci Beograda i vice prvaci Srbije u kadetskoj konkurenciji.

Na 8 takmicenja pojedinacno su osvojili 39 medalja, od toga 16 zlatnih, 16 srebrnih i 7 bronzanih. U 2015. godini je nas takmicar luka Milojevic po prvi put nastupio za juniorsku reprezentaciju Srbije na dva medjunarodna takmicenja i osvojio ukupno 8 medalja, sto u viseboju, sto u finalu po spravama ukljucujuci zlatnu medalju u viseboju.

Mozemo da zakljucimo da je takmicarska 2015. godina u muskoj sportskoj gimnastici bila izuzetno uspesna, sto potvrdjuju navedeni rezultati, medjutim i pored toga postoji jos dosta prostora za napredak, pa se shodno tome nadamo da ce 2016. godina biti jos uspesnija.

Obavestavamo vas da  GK Pobednik  pored postojecih vidova muske i zenske sportske gimnastike zbog velikog ineresovanja otpocinje sa upisom clanova na ritmicku gimnastiku za devojcice na lokaciji Sajam.

Treninge ce voditi nekadasnja prvakinja Jugoslavije u ritmickoj gimnastici mr Liljana Dimitrijević.

Treninge ritmicke gimnastike pocinjemo od 21 septembra - ponedeljkom, sredom i cetvrtkom od 19.30-20.30h

Trening za decu preko celog leta je moguc na nasoj lokaciji na sajmu.

Na prvenstvu Srbije za kadete naši takmičari u sastavu: Luka Milojević, Bičanin Ignjat i Marko Vranov osvojili su ekipno II mesto. Isto tako Luka Milojević je u veoma jakoj konkurenciji osvojio III mesto u višeboju kao i 6 medalja u finalu po spravama (I mesto-preskok,II mesto-razboj i krugovi i III mesto-parter,vratilo i konj).Ovaj uspeh kao i činjenicu da se trenerskom pozivu na najlepši način vratio Miodrag Miki Draksimović,daje nadu da će Beograd ponovo postati centar gimnastike u Srbiji.Nadamo se da će odgovorni ljudi u našem gradu prepoznati i pomoći našem cilju da sportsku gimnastiku postavimo na zdrave noge jer ako Beograd nema prave uslove za razvoj ovog sporta,neće ga ni biti u Srbiji na nivou drugih uspešnih sportova.

Prvo kolo pionirske gimnasticke lige Srbije odrzano u Kostolcu-nasi takmicari osvojili 4 medalje. 

Zlatna medalja ll B selekcija Bicanin Ignjat u istoj kategoriji bronzana medalja Vranov Marko, u l B kategoriji - Srebrna medalja Ugljesa Mihajlovic, u lV A selekciji srebrna medalja Luka Milojevic.

Prosirili smo nasu halu na Sajmu za novih 600m2

Svecano otvaranje našeg gimnastičkog trening centra Pobednik je 04.04.2015. u 11h.

https://youtu.be/BP3W5iYtSUw  Pogledajte reportazu nase nove hale.

Od 1 aprila počinjemo sa treninzima u nasem gimnastičkom centru na Beogradskom sajmu u hali 4, imamo i besplatan parking. Svi zainteresovani za treninge neka se jave ranije zbog formiranja grupa.

Od 19-og Oktobra organizovaćemo grupne lekarske preglede u našim klubovima.

22.11.2014. Od 18-19h Olimp O.Š.Marija Bursać 

Imacemo demonstraciju gimnastike na kids Festu u Domu sindikata 15 i 17 oktobra od 11-15h. Treniracemo besplatno sa zainteresovanom decom na Parteru i trambolini. Ko zeli da se oproba u gimnastici - dobrodosao je.

Otvorili smo jos jednu lokaciju naseg kluba u naselju Brace Jerkovic u OS Djuro Danicic.

Gimnastički klub "Pobednik" je imao čast da ovih dana vežba sa nekim od učesnika emisije " Ples sa zvezdama" .

Pokušali smo da im omogućimo da u ambijentu našeg gimnastičkog kluba uvežbaju neke od elemenata koji su im bili neophodni za izvođenja plesnih tačaka.

Pogledajte video kako im je bilo na treningu sa nama...

Izuzetno smo srećni što su Tanja Petrović, Aleksandar Šapić i Milan Kalinić odabrali baš naš gimnastički klub da u njemu uvežbaju gimnastičke elemente potrebne za ples. Nadamo se da smo im pomogli i hvala im za izbor.

Stojimo im na raspolaganju i dalje i bodrimo ih  sve, radujući se svakom njihovom uspehu. 

Tas - pon, sre i petak od 18-19.30h i

Komentari

name:
email address:
Comment:

Ime*:
E-mail:
Poruka*:
Provera*:
Upiši tekst

Vesna

26.5.2015 6:36 AM

Pozdrav!

Moja cerka trenira gimnastiku u inostrantvu (gde i zivimo) i upravo je zavrsila nivo 1 (po americkom programu). Ima 7 godina. Posto cemo biti dva meseca ovog leta u Beogradu hteli bi smo da ima kontinuitet u treningu.

Hvala puno!