Gimnastički klub Zemun


Gimnastički klub „Pobednik“ očekuje Vas na još jednoj lokaciji u Beogradu, u Hali Pinki Zemun - Gradski park 2. Klub je namenjen deci svih uzrasta, koja žele da oprobaju svoje veštine i steknu nove sposobnosti za bavljenje gimnastikom. Sportska disciplina koja aktivira mišiće duž celog tela, toplo se preporučuje i dečacima i devojčicama, kod kojih podstiče pravilan rast i razvoj.

Kao bazičan sport, gimnastika naime predstavlja temelj za sve druge sportove, za koje se deca u budućnosti opredele. Razvoj muskulature i psihički razvoj kod dece veoma su važni, kako bi ista stasala u zdrave i pametne mlade ljude. Pored toga što utiče na fleksibilnost organizma, gimnastika razvija i mentalne sposobnosti dobre procene i percepcije sveta oko pojedinca.

Takođe gimnastika će sprečiti deformitete kod dece, koji se istom redovno bave i doprineti tome da ista kreativno razmišljaju, budu istrajna u svojim namerama i izuzetno disciplinovana. Trenerski tim u gimnastičkom klubu „Pobednik“ u Zemunu nastoji da kod dece stvori osećaj realizacije svih njihovih želja i planova.

Prevazilaženje sopstvenih mogućnosti, prkošenje gravitaciji i obaranje postojećih rekorda, samo su neke od specifičnosti sportske gimnastike.

Putem timskog rada deca se uče toleranciji i ubeđenju da ništa nije nemoguće ako se oko toga dovoljno potrude. Mentalna snaga i upornost, veoma često prevazilaze granice očekivanih rezultata.

Treneri: