Gimnastički klub Taš - Palilula


Gimnastički klub „Pobednik“ sa Vama u ulici Ilije Garašanina broj 24, na Tašu, u sklopu Pete beogradske gimnazije. Svim zainteresonavnim mališanima pružamo mogućnost da se bave gimnastikom u savršenim uslovima i razvijaju svoj um i telo na zadovoljavajućem nivou. Aktivno bavljenje gimnastikom obezbeđuje deci od najranijeg doba pravilan rast i razvoj celog tela.

Gimnastika kao sportska disciplina objedinjuje kombinaciju vežbi i pokreta, koji utiču na razvoj i formiranje mišića duž tela, čineći muskulaturu deteta izdržljivijom i snažnijom. Motoričke veštine, fleksibilnost i dobra koordinacija pokreta, daju gimnastičaru samouverenost i hrabrost pri svim izazovima koji se pred njim nađu. Niz ukombinovanih vežbi koje gimnastičar treba da savlada čine suštinu gimnastike kao sportske discipline.

Vrata gimnastičkog kluba na Tašu širom su otvorena deci i mladima, koji žele da svoje prve gimnastičke pokrete naprave u prijatnom druželjubivom okruženju. Dobar način da izgradite svoj karakter, steknete osećaj samopouzadnja i kontrole nad Vašim telom jeste da se od malih nogu počnete baviti gimnastikom. Okupljajući na jednom mestu dečake i devojčice različitih uzrasta, gimnastički klub na Tašu je savršeno mesto za treniranje i stvaranje neraskidivih prijateljstava.

Savremeno opremljen gimnastički klub „Pobednik“ na Tašu praktikuje rad u grupama, koje se formiraju u zavisnosti od uzrasta dece. Iako se gimnastika tretira kao sport za pojedince, mi podstičemo ovaj način vežbanja, sa željom da se deca što je moguće više oslobode, druže i međusobnom pomažu jednim drugima u ostvarenju zajedničkih ciljeva.

TRENERI: