Gimnastički klub Sajam - Savski venac


GIMNASTIČKI TRENING CENTAR POBEDNIK SAJAM HALA 4

Ul. Bulevar vojvode Mišića 14, Beograd

Otvorili smo naš gimnastički centar u hali 4 Beogradskog sajma sa besplatnim parkingom pored hale.

To je prvi gimnastički centar u Beogradu i najveci u regionu koji je opremljen svim spravama za mušku, žensku i ritmičku gimnastiku.

Namenjen je vrhunskoj gimnastici u kojoj će naši takmičari kao i svi reprezentativci moći da vežbaju koliko god im je potrebno.

Formiraćemo i komercijalne grupe za početnike i rekreativce. 

Molimo sve zainteresovane da nam se jave ranije da bi formirali odgovarajuće grupe.

Gimnastički klub „Pobednik“ otvora svoja vrata svim mališanima na još jednoj lokaciji.

Zbog sve veće zainteresovanosti dece za treniranjem ovog bazičnog sporta GK „Pobednik“, posle Tašmajdana, Zemuna, Mirijeva, Novog Beograda, Vračara, Zvezdare, postoji škola gimnastike i na opštini Savski venac na sajmu u hali 4.

Kao jedan od bazičnih sportova, sportska gimnastika, utiče na fleksibilnost organizma, prevazilaženje mentalnih i fizičkih prepreka i skladan odnos pokreta. Preporučljiva je devojčicama i dečacima od četvrte godine starosti pa naviše. 

Treninzi gimnastike na Savskom vencu obavljaće se u idealnim uslovima pod budnim okom našeg trenerskog tima. 

Škola gimnastike na teritoriji opštine Savski venac nudi Vašem mališanu da na efikasan i zanimljiv način poboljša držanje svog tela i na taj način spreči mogućnost raznih deformiteta. Samodisciplina, kreativno razmišljanje i upornost samo su neke od karakternih osobina koji će ovaj sport razviti kod Vašeg deteta.  

Gimnastički klub „Pobednik“ prilikom treninga preferira rad u grupama, iako je ovde reč o individualnom sportu, jer takvim pristupom želi da podstakne decu na druženje, a gimnastiku predstavi kao vid zabave i dobrog provoda za mališane.

Pružite Vašem mališanu šansu da upozna lepotu treniranja gimnastike!

TRENERI: