Gimnastički klub Novi Beograd


Gimnastički klub "Pobednik" nalazi se i na Novom Beogradu u ulici Goce Delčeva broj 38. Iz godine u godinu raste interesovanje mladih za sportsku disciplinu koja se jedne strane predstavlja vid umetnosti a sa druge izuzetnu snagu i koordinaciju pokreta, savršeno ukombinovanih u jedinstvenu celinu. Gimnastičke vežbe imaju za cilj sticanje uvida u vlastite sposobnosti i granice izdržljivosti.

Sportska gimnastika se zbog svojih pozitivnih uticaja preporučuje deci od četvrte godine pa na više. Dečaci i devojčice, koji žele da steknu znanja i veštine za bavljenje gimnastikom, dobrodošli su u gimnastički klub na Novom Beogradu, koji godinama unazad okuplja zaljubljenike u ovu plemenitu sportsku disciplinu.

Jednako preporučljiva pripadnicima oba pola, gimnastika je dobar način da pojedinci savladaju koordinaciju svojih pokreta, nauče da pomeraju granice svojih mogućnosti i snagom svog tela prkose gravitaciji. Smelost, izdržljivost, odlučnost i posvećenost ključni su faktori za uspešno bavljenje gimnastikom. Stručni treneri u gimnastičkom klubu "Pobednik" na Novom Beogradu, zaduženi su za rad sa polaznicima i usavršavanje njihovih veština.

Gimnastika pre svega ima zadatak da kod dece stvori osećaj sportskog duha i timskog rada, kao i da doprinese razvoju njihovih mentalnih sposobnosti, pored toga što se bazira na razvoju njihove muskulature. Savremeno opremljen prostor gimnastičkog kluba „Pobednik“ na Novom Beogradu predstavlja najbolje mesto za prve gimnastičke korake svakog detata.

TRENERI: