Gimnastički klub Mirijevo


Gimnastički klub „Pobednik“ nalazi se u Sedmoj Beogradskoj gimnaziji u Mirijevu - Šejkina 22. Gimnastika kao osnova svih drugih sportova, spada među aktivnosti koje pozitivno utiču na psihički i fizički razvoj dece. Kao temelj drugih sportova, gimnastika je preporučljiva i devojčicama i dečacima, jer njihovu muskulaturu čini izdržljivom, savitljivom i snažnom, poput malo kog sporta.

Bavljenje gimnastikom, stručnjaci savetuju deci od 4 godine pa na više, jer se smatra da je u tom dobu njihovo telo najpogodnije za dalje usmeravanje ka pravilnom razvoju. Aktivno bavljenje sportom, a pre svega gimnastikom stvara kod dece osećaj odgovornosti, discipline, sigurnosti u sebe i svoje postupke, kao i bolje interakcije sa drugim ljudima.

Gimnastički klub „Pobednik“ na Mirijevu namenjen je svima onima koji žele da otkriju lepote ovog gracioznog sporta. Svi pokreti i vežbe u gimnastici imaju za cilj kretanje na tačno određeni način, koji se pretvara u jedinstvenu kompoziciju ispunjenu preskocima, okretima, premetima i hvatovima. Trenerski tim gimnstičkog kluba „Pobednik“ pomaže deci da se oslobode i pronađu svoj skriveni talenat za bavljenje gimnastikom ili kasnije nekim drugim sportom.

Prijatna atmosfera, vrhunska oprema i sprave za vežbalje, druželjubivo okruženje i konstantna podrška, očekuju Vas u gimnastičkom klubu „Pobednik“. Za relativno kratko vreme, svi polaznici će steći uvid u svoju snagu i mogućnosti, što će im pružiti priliku da pomere granice svoje izdržljivosti i postignu izvanredne rezultate.

TRENERI: