Triko ženski za Gimnastiku

Neizostavni deo uspešnog bavljenja gimnastikom jeste kvalitetna garderoba koja prati liniju tela gimnastičarki i pomaže im u postizanju neverovatnih rezultata. Ženski triko za sportsku gimnastiku izrađuje se od elastičnih tkanina, koje gimnastičarkama omogućavaju veliki raspon pokreta i savitljivost na zavidnom nivou. Ono što karakteristiše materijal od kog se pravi ženski triko je sposobnost negužvanja, velika izdržljivost i veoma jednostavno održavanje.

Najveći broj gimnastičarki opredeljuje se za nošenje trikoa sa rukavima, iako se u ponudi mogu pronaći i modeli bez rukava. Ženski trikoi sa otvorenim leđima i ukrštenim tankim bretelama, samom modelu daju elegantan i nežan izgled. Funkcija ženskog gimnastičkog trikoa je da doprinese gracioznom izgledu gimnastičarke i naglasi njene snažne mišiće duž celog tela.

Pri izboru trikoa gimnastičarka prvenstveno mora da obrati pažnju na to da se u istom oseća prijatno i komforno pri izvođenju svih gimnastičkih pokreta. Postoji mogućnost kombinovanja ženskih trikoa sa suknjicom izrađenom od istog materijala i baletankama u istoj boji, iako veliki broj gimnastičarki nastupa bos. Široka paleta najraznovrsnijih boja i kombinacija istih, u kojima se mogu pronaći ženski trikoi, omogućava gimnastičarki da izrazi svoju kreativnost i svojim izborom upotpuni kompoziciju koju izvodi.

Nas klub Pobednik ima svoju unikatnu kombinaciju boja i model koji se moze naruciti a sije se po meri i na kraju se brendira logom kluba masinskim vezom.

Od mera nam treba visina i tezina deteta.

Ženski triko se sastoji iz tri dela - triko bez rukava, bolero sa dugim rukavima i šortc koji lici na biciklisticke bermude. Triko se radi u dve boje - crno - roze i svetlo plavi - teget.

Cena trikoa je 3500 din.
 

Komentari

name:
email address:
Comment:

Ime*:
E-mail:
Poruka*:
Provera*:
Upiši tekst

Radoslav

28.11.2016 9:28 AM

Postovanje
gde moze da se kupi zenski triko reprezentacije srbije i da li saljete za inostranstvo

nevena

12.4.2016 2:31 PM

koliko kosta triko za 11 godina

Gimnastika

5.3.2016 7:42 PM

Naculi smo da cete dobiti nove trikoe.
Kada bi to bilo otprilike i koja bi cena bila?
Hvala

mirjana

25.2.2016 11:49 AM

Pošto živim u Republici Srpskoj, da li i na koji način mogu mogu da naručim od vas jedan trodijelni triko

nepoznata

3.5.2015 1:12 PM

Koliko kostaju

GK Pobedik

12.10.2014 1:30 PM

Cena trikoa je ista za bilo koji uzrast.

Natalija Lukic

5.10.2014 2:58 PM

Koliko kosta za dete od 13 godina?