Triko muški za Gimnastiku

Kako bi sebi omogućio postizanje izvanrednih rezultata, svaki gimnastičar mora posedovati odgovarajuću gimnastičku garderobu. Nezaobilazni deo iste je muški gimnastički triko koji se pravi od kvalitetnih elastičnih materijala, zahvaljujući kojima je gimnastičar u mogućnosti da sa lakoćom demonstrira svoje znanje i umeće bez osećaja sputanosti. Izuzetno je važno da muški triko po svojim dimenzijama savršeno pristaje gimnastičaru i da prati obrise njegovog tela.

Postoje dve vrste muških trikoa, sa šortcem i gimnastickim pantalonama, koje gimnastičar bira u zavisnosti na kojoj spravi vežba. Na vratilu, konju sa hvataljkama, razboju i krugovima vezba se u trikou i gimnastickim pantalonama a na preskoku i parteru se vežba u trikou i šortcu. Izrađen od rastegljivog streča, muški triko gimnastičaru daje potpunu slobodu i mogućnost da postigne bolje rezultate. Gimnastičarima je na raspolaganju široka paleta boja i kombinacija istih u kojima mogu pronaći muške trikoe.

Gimnastički muški triko se po želji može kombinovati sa pantalonama i šorcem, u zavisnosti od tipa vežbe koja se izvodi i toga u čemu se gimnastičar prijatno oseća. Pored svoje osnovne funkcionalnosti muški triko doprinosi elegantnijem i izražajnijem izgledu gimnastičara pri izvođenju svake vežbe, uz suptilno naglašavanje muskulature njegovog tela i gracioznosti njegovih pokreta.

Nas klub Pobednik ima svoju unikatnu kombinaciju boja i model koji se može naruciti a šije se po meri i na kraju brendira logom kluba mašinskim vezom.

Od mera nam treba visina i tezina deteta kao i duzina noge od prepona do poda.

Muški triko se sastoji iz tri dela - triko bez rukava, šortc i gimnasticke pantalone.

Cena muškog gimnastickog kompleta je 4000 dinara.

 

Komentari

name:
email address:
Comment:

Ime*:
E-mail:
Poruka*:
Provera*:
Upiši tekst

Pobednik

24.3.2014 2:19 PM

Na sportsku gimnastiku primamo decu od 4 god pa nadalje ali imamo i program razvojne gimnastike za decu vec od 3 godine.

Dragan

24.3.2014 2:14 PM

Od koliko godina primate decu na gimnastiku?
Zanima me trening gimnastike u Zemunu.